OOST-PHILA

Koninklijk Verbond Van Oost-Vlaamse Postzegelkringen

Wisselbeker Palmares

Jaar Wisselbeker Individueel
2005 K.V.B.P. Sint-Nklaas Daniel Wittenberg - Graardsbergen
Land van Waas - Sint-Nklaas
Gentse Filatelistenbond
2010 Philatelia Alosta - Aalst Gilbert De Munter - Philatelia Alosta
2011 Philatelia Alosta - Aalst Alain Pierret - S.R.G.T.
Renaix Philatélique Ronse - Ronse
S.R.G.T. Gent
2012 Renaix Philatélique Ronse - Ronse Gustaaf D'hondt - S.R.G.T.
Hamse Filatelieclub - Hamme
Koninklijke Postzegel- en Erfgoedkring Temse- Temse
2013 Renaix Philatélique Ronse - Ronse Albert De Bock - Renaix Philatélique Ronse
De Drie sleutels - Zwijnaarde
Ertfila - Ertvelde
2014 Phila Zelzate - Zelzate D’Hondt André - Spoetnik Filatelie
Renaix Philatélique Ronse - Ronse
S.R.G.T. - Gent
2015 Ronsse Walter - SRGT
2016 Koninklijke Postzegelclub Het Volk Gent Vercruysse Achiel - Het Volk